Du måste ha JavaScript påslaget i din browser för att titta på pop-upsidorna.
distans
distans distans
distans
distans
Andra uppdrag:

Utöver mitt pedagogiska arbete finns även ett antal andra områden där jag kan erbjuda hög och unik kompetens.

Om du behöver hjälp med grafisk formgivning, foto, dekorativt måleri, skrivande, teaterregi, muntligt berättande eller någon annan scenisk uppgift, som konferencier, eller ceremoniarrangemang som bröllop och begravningar, shamansk trumresa eller ren konsultation gällande företagsprofilering och varumärkesetablering – så kan jag hjälpa dig med det.

Photo Gallery
distans Carl Johan Rehbinder distans
Foto: Jennie Rehbinder
distans
distans
grön linje
distans
distans Foto
distans Jag har fotograferat sedan tidiga tonåren på 1970-talet. Fotograferandet har alltid varit en viktig del av min professionella verksamhet, men också en konstnärlig passion, en kärlek till bildskapandet.
Bland mina kunder kan du hitta Expressen, Aftonbladet, Fabula Storytelling Festival, Piratpartiet, LAFA, RFSU Stockholm, tidskriften Cupido, Rosenthal, Versace, Ängsbacka Kursgård - och många, många fler. Jag gör även uppdrag till privatkunder.

distans PilSe mer på hemsidan Photo Gallery!
distans Kusum Sarovara distans
distans
distans Grafisk form, design, måleri
distans Jag har arbetat professionellt med grafisk form, illustration och måleri sedan början av 80-talet. Eftersom jag arbetar med såväl text som olika former av visuell gestaltning kan jag presentera harmoniska och genomtänkta helhetslösningar.
På repertoaren: grafisk profil, logotyper, trycksaker, web, Art Direction, måleri. och mer därtill.

distans PilSe mer på hemsidan Rehbinder MultiArt Productions!
distans Cadillac distans
distans
distans Kroppsmåleri, Body Art
distans I alla tider har människor på ett eller annat sätt dekorerat sina kroppar. Med kläder, smycken, tatueringar, håltagningar, ärr, permanenta förändringar i benstommen, plastikkirurgi - och genom att måla sig på kroppen. Om det är med koskit, kol eller med mascara från Max Factor har med kulturella skillnader att göra.
Ibland målar man sig för att bli vackrare, ibland för att skrämma en fiende i strid, ibland för att berätta en historia. Jag berättar historier.

distans PilSe mer på hemsidan BodyArt Stockholm!
distans Body art, kroppsmålning distans
distans
distans Ceremonier
distans Jag har haft ett stort intresse för ceremonier och deras såväl sociala som internt psykologiska betydelse sedan tidigt 1980-tal. 1997 höll jag mitt första bröllop. Sedan dess har det blivit dryga tjugotalet bröllop, några begravningar, ett par namngivningar och en mängd andra ceremonier som t.ex. invigningar av festivaler, konserter m.m. Jag fascineras av poesin och formspråket i den nordisk-hedniska traditionen, men kan formge ceremonier i nästan vilken stil som helst. Det är innehållet som räknas.
distans PilLäs mer på hemsidan Grimners Runor!
distans Bröllop distans
distans
grön linje
distans
distans
grön linje
distans
distans