Nytt webbhotell 2023!

Calle skaffade sin första dator 1994 – en Macintosh Performa 475 – men kom ut på Internet först hösten 1997, och publicerade sina första hemsidor 1998. Sedan dess har det blivit massor med hemsidor, både på uppdrag och för eget bruk.

I drygt 20 år har vi haft SoftIT som webbhotell, men eftersom de nu har lagt ner verksamheten har vi varit tvungna att hitta en annan leverantör, och det blev Oderland. Under våren och sommaren har Calle kämpat med övergången, och haft massor med problem med e-post, de olika webhotellen, DNS-host, och gudvetvad. Men nu börjar det fungera, och snart är vi helt på banan igen.

Framför allt har vi nu fler aktiva domäner, och flera totalt uppdaterade hemsidor på dessa domäner, och det är riktigt roligt. Rapporter kommer att komma allteftersom.