Total uppgradering av Naken.it

För 25 år sedan, sommaren 1998, byggde jag denna hemsida som ett av en mängd roliga hobbyprojekt under det första året jag tillverkade hemsidor. Jag gick på en utbildning i digital media, Cross Media Publishing på Macmeckarna, och denna sida var en i mängden av hemsidor jag skapade detta år. Jag ville göra en sida för nakenbadare, och kallade den kort och gott Bada Naken. Den innehöll lite poetiska betraktelser om att vara naken i naturen, tips på nakenbad och lite länkar. Och en del vackra bilder jag själv tagit, förstås. Men det var allt.

Snart bytte den namn till bara Naken, eftersom jag inte ville att den bara skulle handla om just bad, och efter några år fick den en egen domän – Naken.it. Ja, det är nationssuffix för Italien, men det var vad som fanns ledigt, och jag tyckte om referensen till IT.

Men i och med flytten av alla mina hemsidor till Oderland så bestämde mig också som en del av detta skifte för att styra upp strukturen bland mina hemsidor, men också att uppgradera flera av dem, och denna var minst och gick snabbast och lättast att bli klar med. Voila! Fler sidor är på gång!