Ny domän för bildgalleri!

Jag har just registrerat en ny domän, som jag tänkt använda till min bildproduktion – därav namnet: rehbinderbild.se. Det är inte så mycket mer att säga om det, eftersom det inte finns något alls på den adressen än. Jag har köpt tomten, men det finns inget hus där än, kan man säga.

Mina gamla HTML-sidor för visuell kommunikation – Rehbinder MultiArt Productions (grafisk production, illustration, måleri) och Carl Johan Rehbinder • Photo Gallery (foto) är verkligen gamla, och behöver ersättas med mer moderna, lättarbetade sidor, men till dess att jag har nya sidor får de gamla vara kvar.

Det jag behöver bestämma är om det ska vara en hemsida för BARA foto, eller om det ska bli en tvådelad sida, där illustration och måleri finns vid sidan om fotograferandet. Det har jag inte tagit ställning till än. Hur som helst har jag nu 10 aktiva domäner, dock inte alla med fungerande hemsidor.

Framtiden får utvisa vad det blir.