Våra hemsidor

Egna domäner:
Här hittar du länkar till alla våra hemsidor som har en egen domän:

Cirkus Eros (cirkuseros.nu)
Vår mest populära sida, med många tusen sidvisningar per dygn. Startades 1999, vilket gör den till en av våra äldsta sidor.

Grimners Runor (grimner.info)
Calles allra äldsta hemsida, skapad i januari 1998, om runor, nordisk sed, ceremonier, shamanism m.m. Numera uppdaterad i helt ny form, byggd i WordPress, men med samma innehåll som den alltid har haft, dock uppfräschat och kompletterat.

Body Art Stockholm (bodyartstockholm.com)
En hemsida på temat kroppsmålning. Nu i en helt ny, kraftigt uppdaterad WordPress-version.

Naken (naken.it)
En hemsida om naturism, en av Calles allra första, som han först satte ihop som en enkel HTML-sida under utbildningen Cross Media Publishing på MacMeckarna sommaren 1998. Nu i en helt ny, kraftigt uppdaterad WordPress-version.

Carl Johan Rehbinder (carljohanrehbinder.se)
En helt ny hemsida för allt mitt skrivande. Texter av alla de slag – artiklar, poesi, teatermanuskript, noveller, m.m.

Rehbinder.se (www.rehbinder.se)
Den sida du befinner dig på just nu. Jag vill ha med alla mina domäner på denna lista, så den får vara med här också.

Eros Education (eroseducation.se)
En hemsida med fokus på vära kurser, på engelska. Denna sida finns i flera mer eller mindre färdiga, halvfärdiga och påbörjade versioner. Den som ligger på egen domän är fortfarande att betrakta som en påbörjad skiss.

Love Factory (lovefactory.se)
En vilande sida. För flera år sedan registrerade jag varumärket Love Factory, för att använda i vår verksamhet på något sätt. Tanken var bl.a. att kunna använda det som namn på en lokal, om vi skulle ha öppnat eget. Nu gjorde vi inte det, men namnet är så bra att vi har behållit det i väntan på ett perfekt användningsområde.
På denna domän finns alltså ingen riktig hemsida, bara några logoskisser.

Rehbinder MultiArt Productions (multiart.nu)
Rehbinder MultiArt Productions är Calles allra första egna domän (1998), med en hemsida som representerar Calles arbete med måleri, illustration och grafisk form.
Denna sida är alltså jättegammal (borde ligga i mitt webmuseum), och fortfarande konstruerad med frames i HTML.
Att jag inte har gjort en ny sådan sida är framför allt för att mitt målande och illustrerande avtog kraftigt för ett antal år sedan. Men någon dag måste jag väl göra en ny hemsida med mitt grafiska arbete.

Rehbinderbild (rehbinderbild.se)
En alldeles nyregistrerad domän, så här finns fortfarande ingen hemsida. Men det kommer. Tanken är att det här ska finnas ett fotogalleri med en övergripande berättelse om Calles fotograferande genom åren – självklart illustrerat med massor med sköna bilder.

Kurshemsidor på WordPress.com:
Många av våra hemsidor finns på WordPress.com, eftersom det är gratis, och det är enkelt att slänga ihop en ny hemsida utan några större åthävor. Somliga av dessa kurser är vilande eller helt enkelt gamla, som vi har gjort men lämnat bakom oss av en eller annan anledning – men hemsidorna finns kvar.

Gudomlig Njutning
Vår grundkurs i kärlek, sex, intimitet, kommunikation och Tantra för par, som vi startade 2004.

Gudomlig Extas
Vår fortsättningskurs för par i Stockholm, främst till dem som har gått Gudomlig Njutning, och vill utvecklas mer, ta kärlekslivet ett steg till.

TantraLila
En lekfull tantrakurs för både par och enskilda. Ledd av Calle.

Intimmassage
En kurs i erotisk, tantrisk massage för par, ledd av Calle och Lisa Björling.

Kärleksretreat
En liten kärlekssemester för par, på Sveriges vackraste kursgård – Skeppsudden – som ligger vid Bråviken, i Norrköpingstrakten. Ledd av Calle och Jennie.

Fri att Älska
En tantrakurs för par, på en paradisisk yogaretreat i Cevennes, Languedoc, södra Frankrike. Ledd av Calle och Jennie.

Livets Goda
En lyxig livsnjutarkurs för par på ett exklusivt chateau i södra Frankrike. Har vi hållit 15 gånger sedan 2007, men med ett uppehåll sedan 2018. Ledd av Calle och Jennie.

Tranceformation Impro
Calles dynamiska och lekfulla kurs i teaterimprovisation, starkt inspirerad av Keith Johnstone.

Ugly Fucking Monster Tantra
En planerad helgkurs som än så länge bara har realiserats som en festivalworkshop, som förvisso bemöttes med enorm entusiasm. Den ligger och väntar eftersom den ena kursledaren (Sofia) för närvarande bor och arbetar i Karibien. Men hemsidan finns redan.

Makt & Frihet
En alldeles ny, planerad helgkurs som behövde ställas in, på grund av alldeles för få anmälningar. Men hemsidan finns, och förhoppningsvis kan kursen bli verklighet kommande år. Ledd av Peter Jansson och Jennie R.

YONI – Fri att Njuta
Jennies kurs om kvinnlig sexualitet. En helg- eller dagkurs för kvinnor, med både teoretisk och praktisk inriktning. Vilar för närvarande.

Kinky Passion
En lekfull kurs med inriktning på Tantra, BDSM och dans, med Calle och Li Tadaa som kursledare. Hölls ett antal gånger, numera vilande.

Kärleksfull beröring
Jennies kurs om just kärleksfull beröring. Vilande.

Gudar & Djur
En djupgående kurs på Skeppsuddens kursgård, med temat Tantra, shamanism och ecosexualitet. Ledd av Calle och Ana Olivegren.

Ecstacy Play
En lekfull och utforskande kurs med inriktning på BDSM, med Calle och Andy Buru som kursledare. Hölls ett antal gånger, numera vilande.

Sweet Surrender
En kurs Calle höll tillsammans med Ruby May hösten 2013 och hösten 2014 – med undertiteln ”Power Dynamics in Relationships”.

The Art of Devotion
Gudomlig Njutning på engelska. Tyvärr har det aldrig blivit en sådan kurs i praktiken, men vi förberedde i alla fall möjligheten genom denna hemsida.

Kurshemsidor i annat format:
En gång i tiden tillverkade Calle alla sina hemsidor i ren HTML, och några reliker finns fortfarande kvar. Det mesta är utbytt mot WordPress, men några vilande sidor finns kvar.

Eros Education
Första HTML-versionen av vår engelska infosida om våra kurser. Är att betrakta som en del av vårt webmuseum, eftersom den inte är aktuell.

Mandom, Mod & Morske Män
Hemsida för Calles manskurser, som dock har legat still i flera år, och därför är denna sida inaktuell. Sista kurshemsidan som är byggd helt i HTML.

Fotogallerier:
Under denna kategori hittar man både sidor byggda i HTML och WordPress. Calle har dock fortfarande en uppgift framför sig – att bygga en rejäl hemsida med ett representativt fotogalleri.

Carl Johan Rehbinder • Photo Gallery
En gammal sida, gjord i HTML – borde egentligen ligga i webmuseet, men eftersom Calle inte har lyckats sätta ihop en ny bildgallerisida som på ett effektivt sätt exponerar hans fotograferande genom åren, så får den ligga här bland de övriga fotogallerierna. Den är trots allt rätt snygg.

Jennie Rehbinder Fotografi
Också en gammal HTML-sida som borde ligga i webmuseet, men det är fina bilder som Jennie har producerat, så sidan får vara med här bland de andra fotosidorna.

Carl Johan Rehbinder • Bildgallerier
En ren brukssida – ett icke publikt arbetsgalleri där Calle främst exponerar bilder för specifika ändamål, riktat till kund eller annan mottagare.

År 44
Inspirerad av ett projekt av fotografen Walter Hirsch, som gjorde en fotografisk dagbok, som till slut även blev en faktisk bok, blev detta en fotografisk dagbok på nätet. Den påbörjades 2005, då bloggar var en helt ny grej, som inte hade utvecklats tekniskt så bra ännu, så Calle byggde denna hemsida i HTML, men med utseendet av en blogg.
Idén var att börja på Calles 43:e födelsedag, den 30 augusti 2005, och sen ta minst en bild om dagen, publicera en av dem, under ett helt år, fram t.o.m. Calles 44:e födelsedag. Därav namnet År 44, eftersom det var under hans 44:e år i livet.
Skapad 2005, byggd i HTML, fast med utseendet av en blogg.

År 50
Några år senare bestämde Calle sig för att göra samma projekt en gång till, men denna gång fanns det WordPress-teman som var lättillgängliga och lättanvända, så nu blev det en blogg på riktigt. Samma tema som År 44 – fast Calle började nu på sin 49:e födelsedag och avslutade på sin 50:e.
Skapad 2011, byggd i WordPress.

År 55
Samma tema som År 44 och år 50 – fast Calle började nu på sin 54:e födelsedag och avslutade på sin 55:e.
Skapad 2016, byggd i WordPress.

År 60
Samma tema som tidigare fotografiska dagböcker. Började på Calles födelsedag den 30 augusti 2021, och slutade den 30 augusti 2022.
Skapad 2021, byggd i WordPress.

Rehbinder Bild
Ett påbörjat försök att göra en bildblogg i WordPressformat 2008. Kom inte så långt.

Övriga hemsidor & bloggar på WordPress.com:
Förutom alla hemsidor om kurser och bildgallerier har vi förstås en mängd andra hemsidor och bloggar om allehanda intresseområden:

Sagoberättare
Ett nytt webprojekt för mitt muntliga berättande, i vilket jag även inkluderat en vän och kollega – Celso Paco – med vilken jag har planer för publika berättarföreställningar. Vi får se hur det går med det. Först måste hemsidan bli någorlunda klar.

Cirkus Eros Event
En WordPress-sida för våra erotiska fester. Tyvärr hann vi bara med en fest efter att vi skapat just detta koncept (2019), för ganska snart därefter kom pandemin. Men det kommer säkert bättre tider igen, med nya sexiga fester.

Taktil Stimulering
Jennies marknadsföringssida för hennes kroppsbehandlingar.

Sökandet efter Njutningens Källa
En WordPress-sida för ett TV-projekt.

TantraBlog
Calles första riktiga blogg, med artiklar om kärlek, sex, kultur och politik – och lite annat. Den fick en del genomslag när den var som mest aktuell 2008-2010, och hamnade på en lista över de 100 mest inflytelserika politiska bloggarna. Bloggen var som mest aktiv 2007-2017, men sen blev den blockad på Facebook, och då kunde man inte längre länka till den, vilket gjorde den svår att använda som forum. 2018-2021 blev det ett inlägg per år, vilket alltså i praktiken innebar att den var död, eller åtminstone i koma. Men mycket intressant läsning kan man hitta där.

Världens fulaste bilar – bloggen
Bygger på idén att göra en hemsida på temat riktigt hårda och brutala sågningar av dålig formgivning på bilar, och först skapades en HTML-sida på temat, men senare kom denna blogg i WordPress på samma tema.

Blixten – Vår fina hippiebuss
2014 köpte vi en gammal husbil, en Opel Blitz från 1968, och den var så charmig och gullig, och vi hade så roliga äventyr med den (och har fortfarande), så den fick en egen WordPress-blogg.

Ecstatic Journey
En WordPress-sida med information främst om trumresor och lite andra aktiviteter i fornskandinavisk hednisk tradition. Var som mest aktiv när Calle faktiskt höll trumresor regelbundet i en källarlokal i Gamla Stan.

Det Magiska Rummet
En WordPress-sida om Calles olika teateraktiviteter. Är mer vilande efter att Calle skapade en separat sida för sina kurser i improvisationsteater – Tranceformation Impro.

SEX +
En sexpositiv WordPress-blogg, som dock aldrig blev mer än en påbörjad blogg, med fyra-fem bloggposter. Men ganska snygg ändå.

Calle fyller 50!
En direkt projektorienterad WordPress-sida, som enbart fyllde en tidsbunden funktion som informationssida för ett födelsedagsfirande.

Calle fyller 60!
En direkt projektorienterad WordPress-sida, som enbart fyllde en tidsbunden funktion som informationssida för ett födelsedagsfirande.

Webmuseum:
Vi har en del jättegamla hemsidor, byggda i primitiv HTML, som kanske inte alltid är så aktuella, men som ändå kan ha ett visst antikvariskt intresse för somliga. Dessa hemsidor hittar du här:

Artmobile
En specialhemsida för Calles illustration, måleri, grafisk form, digital design m.m., med fokus på bilar som motiv. Ett sidospår från Rehbinder MultiArt Productions, skulle man kunna säga.
Skapad 1998, byggd i HTML.

Calle’s Custom Icons
En av Calles allra äldsta hemsidor, med fokus på datorikoner och annan digital grafik.
Skapad i januari 1998, byggd i HTML.

Curriculum Vitae
Precis vad rubriken säger – en CV-sida med olika avdelningar för Calles arbete med foto, illustration & måleri, teater & film, skrivande, musik & annat. Eftersom sidan är väldigt gammal är den inaktuell (inte uppdaterad på över 20 år), och jag har nyare CV på andra platser på nätet. Klar museipjäs.
Skapad 2001-2002, byggd i HTML.

Idavallen
Ett lokalt nätverk för nordiska hedningar och shamaner i Stockholm, som fanns på mitten av 2000-talet.
Skapad 2003, byggd i HTML.

Fru Ben Djamils Kaffe
En teaterproduktion som Calle regisserade, baserad på en pjäs av Claude Kayat, som spelades på Spegelteatern i februari 2003.
Skapad 2002, byggd i HTML.

Världens fulaste bilar
Första versionen av denna hemsida, helt byggd i HTML. Den finns också i en mer aktuell WordPressversion, med samma namn.

Clodvigs Hus
En lekfull hobbysida om ett gosedjur och hans hus.
Skapad 1998, byggd i HTML.

Ratatosk
Ett Stockholmsbaserat nätverk för nordiska hedningar och shamaner, ett slags andra generationens Yggdrasil, som fanns från 1996 till mitten av 2000-talet.
Skapad 1998, byggd i HTML.

Calles & Jennies bröllop 2003
En hemsida om vårt bröllop, som först var en del av inbjudan till våra bröllopsgäster, och direkt efter bröllopet blev sidan ett minnesdokument, med bilder och annat skoj.
Skapad 2003, byggd i HTML.